Новости - East Gate Mall

Новости

Late Night Shopping

Повеќе

Двоен cashback на НЛБ haPPy картичката во периодот до 31 октомври со сите пазарења во Ист Гејт Мол!

Повеќе

Запознајте ги Патролните шепи

Повеќе

Pet Friendly Weekend

Повеќе

EAST GATE MANIA 03.07 - 31.08

Повеќе

Фати го редот за попусти

Повеќе

Патувајте во стил со новата пролетна 2023 колекција на H&M

Повеќе

Резервирајте го датумот за КОЛОРРАН 2023

Повеќе

Саем на спиењето️

Повеќе

Твојата НЛБ Mastercard кредитна картичка те носи на шопинг!

Повеќе