Новости - East Gate Mall

Новости

ПРВОАПРИЛСКИ МАСКЕНБАЛ во EastGateMall !

Повеќе

Храброст, истрајност, успех, инспирација. Жена.

Секогаш тука за тие што им значат. Подготвени да го дадат најдобриот совет, поддршка или своето време.

Повеќе

„Ист Гејт подарок-картичка“

Со „Ист Гејт подарок-картичка“ на East Gate Mall и Комерцијална банка го дарувате идеалниот подарок. Картичките се одличен подарок за секоја пригода – роденден, матура, венчавка, Нова година или кој било друг повод. Со убавиот дизајн на картичката и пакување со можност за лична посвета, подарувате внимание кое остава одличен впечаток.

Повеќе

"EGM talks" - Антонија Белазелкоска – Актерка

Повеќе

"EGM talks" - Интервју со Арбнора Мемети

Арбнора Мемети - фоторепортерка

Повеќе

"EGM talks" - Интервју со Олга Панго

Повеќе

Новогодишни и Божиќни Рецепти со Cooking With Branko

Повеќе

ГИФТ КАРТИЧКА ОД ИСТ ГЕЈТ МОЛ И КОМЕРЦИЈАЛНА БАНКА

Ви најавуваме картичка за подарување токму пред Новогодишните и Божиќните празници.

Повеќе

Fashion Group со 8 нови брендови во Ист Гејт Мол️

Mодниот лидер во нашиот регион ,,FASHION GRОUP” доаѓа во Ист Гејт Мол со сите свои трговски марки ...

Повеќе

ТИНЕКС отвора модерен хипермаркет во East Gate Mall

Повеќе