Новости - East Gate Mall

Новости

Фати го редот за попусти

Повеќе

Запознајте ги Патролните шепи

Повеќе

Саем на спиењето

Повеќе

TUESDAY SPECIALS ВО EAST GATE MALL

Вторник е твој ден! Отсега, па натаму, секој вторник во East Gate Mall е ден на попусти. Остани во тек со најдобрите понуди од селектирани марки и посети нѐ овој и секој нареден вторник за големи изненадувања.

Повеќе

Двоен cashback на НЛБ haPPy картичката во периодот од 20 април до 20 јули со сите пазарења во Ист Гејт Мол!

Повеќе

Патувајте во стил со новата пролетна 2023 колекција на H&M

Повеќе

Резервирајте го датумот за КОЛОРРАН 2023

Повеќе

Твојата НЛБ Mastercard кредитна картичка те носи на шопинг!

Повеќе

Започнаа зимските попусти во East Gate Mall!️

Повеќе

Инстант шопинг кредит

Повеќе