Инстант шопинг кредит - East Gate Mall
?>

Инстант шопинг кредит

image of the store

Опуштете се и исполнете си ги сите желби! Тука е Инстант шопинг кредитот на Комерцијална банка за East Gate Mall.

Добијте поголема слобода и уживајте во купувањето на вашите омилени брендови во голем број продажни места во East Gate Mall.

Инстант шопинг кредитот може да го добиете:

  • без посета на банка
  • со максимален износ до 120.000 денари
  • со рок на отплата до 60 месеци
  • без провизија за предвремена отплата

Одобрениот износ на кредитот може да се искористи повеќекратно во период од 15 дена, во продажни места во East Gate Mall кои се дел од оваа програма.

За повеќе информации за инстант шопинг кредитот и продажните места каде може да се користи погледнете на https://kb.mk/instant-kredit-egm.nspx .