Back To School - East Gate Mall
?>

Back To School

image of the store

Време е да прифатиме нови почетоци и да поставиме нови цели.

Секое патување започнува со вистинските алатки, а нашите најнови колекции низ целиот трговски центар се прецизно изработени за да се осигураме дека сте добро опремени за успех.

Подгответе се да ги победите предизвиците, да ја поттикнувате креативноста и да водите со самодоверба додека влегувате во оваа возбудлива учебна година.

Настани:

 • Петок 01.09
  Од 17:00 до 20:00
  Артисти во изведба на училишни статуи.
 • Сабота 02.09
  Oд 13:00 часот
  Претстава : “Чуварот на планетата”
  Oд 14:00 часот
  Интерактивен Концерт : “Стела и Сани”
  Од 17:00 часот
  Музичка претстава: “Во анимираниот свет на бајките од нашето детство”
 • Недела 03.09
  Oд 13:00 часот
  Претстава : “Тајната книга на дедо”
  Oд 14:00 часот
  Интерактивен Концерт : “Стела и Сани”
  Од 17:00 часот
  Музичка претстава: “Во анимираниот свет на бајките од нашето детство”