Двоен cashback на НЛБ haPPy картичката во периодот до 31 октомври со сите пазарења во Ист Гејт Мол! - East Gate Mall
?>

Двоен cashback на НЛБ haPPy картичката во периодот до 31 октомври со сите пазарења во Ист Гејт Мол!

image of the store

За секое плаќање со НЛБ haPPy card во продавниците во Ист Гејт Мол сите корисници на оваа картичка ќе уживаат во бенефитот на двојниот поврат на средства, односно ќе заштедуваат двоен кеш бек при секое купување.

Од своето отворање, Ист Гејт Мол донесе врвни брендови за мода, убавина и технологија и постави високи стандарди за квалитет. Импресивната листа на продавници и услуги постојано расте, па не е изненадување што е најдобро оценет трговски центар во анкетите за задоволството на купувачите.
haPPy картичката може да се користи во повеќе од 220 продавници во Ист Гејт Мол кои претставуваат повеќе од 350 брендови на површина од 160.000 m2.
Партнерската мрежа на haPPy картичката брои над 300 трговци и преку 1.000 продажни локации на водечки трговски брендови во Република Македонија.

Сè уште немате haPPy картичка?
Не пропуштајте да аплицирате во експозитурите на НЛБ Банка или во продажните салони на Нептун!