Почетна - East Gate Mall
promotion promotion promotion

Новости

One Stop Mall

Возбудени сме што воведуваме шопинг авантура како ниедна друга, каде сè што ви треба е само на неколку чекори од вас.

Повеќе

ИСТ ГЕЈТ МОЛ ИНФОРМАЦИИ

Ист Гејт Мол нуди уникатно и ексклузивно шопинг искуство! Во нашето портфолио имаме повеќе од 220 продавници кои претставуваат повеќе од 350 брендови!

Ист Гејт Мол е
еден од најголемите
шопинг центри во регионот

Се наоѓа на атрактивна и лесно достапна локација во Скопје на улица Беласица бр.2. Ист Гејт Мол нуди шопинг и забава на 160.000 m2. Нашиот уникатен концепт и дизајн ги исполнува сите светски стандарди за квалитетен шопинг.

Ист Гејт Мол нуди уникатно и ексклузивно шопинг искуство! Во нашето портфолио имаме повеќе од 220 продавници кои претставуваат повеќе од 350 брендови!

ПОСЕТИ НЕ

ПОСЕТИ НЕ

Повеќе
БРЕНДОВИ

БРЕНДОВИ

Повеќе
ПОНУДИ

ПОНУДИ

Повеќе
НАСТАНИ

НАСТАНИ

Повеќе
ЗАБАВА

ЗАБАВА

Повеќе
ГАСТРОНОМИЈА

ГАСТРОНОМИЈА

Повеќе
УСЛУГИ

УСЛУГИ

Повеќе

Промоции

Види ги сите

Промоции

Погледнете ги нашите најнови промоции и уживајте во вашето шопинг искуство

Ви го нудиме најдобриот избор на мода, забава и гастрономија.

Unity Voucher

Palestra Fitness Center е еден од водечките фитнес центри во регионот со површина од над 1.000м2. Во функција од 2021 година, нашата цел отсекогаш била да обезбедиме квалитетна услуга по конкурентни цени! Постојано го прошируваме нашиот асортиман и ја подобруваме нашата услуга за да обезбедиме нашите клиенти да ја добијат најдобрата вредност. Ви ја претставуваме […]

Повеќе

Истражи ја интерактивната мапа

Запознајте го Ист Гејт Мол.

Забава и шопинг на 160,000 м2 само за вас и вашите најблиски! Уникатен концепт и светски дизајн!

Прочитајте ги најновите вести за Ист Гејт Мол и сите важни објави за брендовите. Бидете информирани во секое време.

НАГРАДНА ИГРА ИСТ ГЕЈТ МАНИЈА

Повеќе