Лизинг - East Gate Mall

Лизинг

Истражете ги вашите можности за лизинг.

Отворете ја вашата нова продавница или киоск во East Gate Mall и бидете дел од новиот урбан центар на градот Скопје. Лоциран на само 5 минути од центарот на градот, East Gate Mall има 160.000 м2. вкупна изградена површина (ТБА), од која 57.000 м2 нето површина за издавање под закуп. Како еден од најголемите трговски и забавни центри во регионот, East Gate Mall е избор број еден кога станува збор за шопинг со повеќе од 220 брендови на располагање.

Лизинг ФОРМУЛАР ЗА КОНТАКТ

Станете дел од семејството на East Gate Mall

Го очекуваме вашето барање и веднаш ќе ве контактираме.

Го очекуваме вашето барање и веднаш ќе ве контактираме.