Информации - East Gate Mall

Информации

Ист Гејт Мол е најголемиот трговски центар во регионот кој нуди целодневни активности.

Најсовремениот дизајн на меѓународно признатото архитектонско студио Yazgan Design создава наратив за исклучителна мултидимензионална естетика. Ист Гејт Мол зафаќа површина од 160.000 m2 и секој простор има свој посебен карактер, создавајќи возбудливо патување исполнето со нови искуства за посетителите. Ист Гејт Мол се наоѓа на 5 минути од центарот на градот, трговскиот е совршено поврзан и лесно достапен од автопатот М4 и меѓународниот аеродром Скопје.

РАБОТНО ВРЕМЕ

Ист Гејт Мол е отворен од понеделник до сабота од 10:00 до 22:00 часот

Повеќе

КАКО ДА ДОЈДЕТЕ ДО НАС

На само 5 минути од центарот на градот, поврзан со автопатот М4 и меѓународниот аеродром Скопје.

Повеќе

ПАРКИНГ

Безбеден паркинг простор на 2 ката со 2000 места за паркирање. Мобилна апликација за ориентација за паркирање.

Повеќе

КОНТАКТ

Ние сме тука да одговориме на сите ваши прашања. Контактирајте нè преку е-пошта, телефон или социјални медиуми.

Повеќе

МОБИЛНА АПЛИКАЦИЈА

Преземете ја мобилната апликација "East Gate Mall", информирајте се.

Повеќе

РЕКЛАМИРАЈТЕ КАЈ НАС

Промовирајте го вашиот бренд и истакнете го вашиот бренд со Ист Гејт Мол.

Повеќе

ЗАКУП НА ПРОСТОР

Отворете ја вашата продавница или киоск во најголемиот трговски центар во регионот.

Повеќе

БЕЗБЕДНОСНИ ИНФОРМАЦИИ

Со партнерството со "Asura Group" и ОСА, ние гарантираме безбедност на сите наши посетители и станари во трговскиот центар. Вашата безбедност е наш приоритет.

Повеќе