EAST GATE MANIA 03.07 - 31.08 - East Gate Mall
?>

EAST GATE MANIA 03.07 – 31.08

image of the store

Добредојдовте во EAST GATE MANIA каде вашата фискална е билет за возбудливи неделни награди!
Влезете во светот на бескрајни можности додека ги истражувате различните понуди во East Gate Mall, оживувајќи ги вашите желби.

Правилата се следни:

  • Испратете го бројот на фискалната сметкa на телефонскиот број 148777 во формат
    #xxxxх дд.мм (број на фискална дата и месец)
  • Учествуваат само единечни сметки над 3000мкд.

Награди:

Главни награди:

  • Еден среќен добитник ќе добие Електричен Тротинет со кој ќе ја искусите возбудата на мобилноста без напор, и уживајте во удобноста на овој елегантен и еколошки начин на транспорт.
  • Двајца среќни добитници ќе добијат ваучер од 12.000мкд. од iStyle.

* Секоја недела доделуваме Gift картички од 3000мкд. / 4000мкд. / 5000мкд.

Не ја пропуштајте шансата да учествувате во EAST GATE MANIA и да станете добитник за овие неверојатни награди.

* Правила за наградна игра

Добитници на наградна игра ИСТ ГЕЈТ МАНИЈА извлекување бр. 1

Добитници на наградна игра ИСТ ГЕЈТ МАНИЈА извлекување бр. 2

Добитници на наградна игра ИСТ ГЕЈТ МАНИЈА извлекување бр. 3

Добитници на наградна игра ИСТ ГЕЈТ МАНИЈА извлекување бр. 4

Добитници на наградна игра ИСТ ГЕЈТ МАНИЈА извлекување бр. 5

Добитници на наградна игра ИСТ ГЕЈТ МАНИЈА извлекување бр. 6

Добитници на наградна игра ИСТ ГЕЈТ МАНИЈА извлекување бр. 7

Добитници на наградна игра ИСТ ГЕЈТ МАНИЈА извлекување бр. 8

Добитници на наградна игра ИСТ ГЕЈТ МАНИЈА извлекување бр. 9