Новости - East Gate Mall

Новости

„Ист Гејт подарок-картичка“

Со „Ист Гејт подарок-картичка“ на East Gate Mall и Комерцијална банка го дарувате идеалниот подарок. Картичките се одличен подарок за секоја пригода – роденден, матура, венчавка, Нова година или кој било друг повод. Со убавиот дизајн на картичката и пакување со можност за лична посвета, подарувате внимание кое остава одличен впечаток.

Повеќе

Добре дојдовте во East Gate Living: урбано живеење во новото срце на градот

На неформалната средба одржана помеѓу менаџментот на Skopje East Gate и претставници на медиумите беше претставен East Gate Living, новиот модерен концепт на домување.

Повеќе

ГИФТ КАРТИЧКА ОД ИСТ ГЕЈТ МОЛ И КОМЕРЦИЈАЛНА БАНКА

Ви најавуваме картичка за подарување токму пред Новогодишните и Божиќните празници.

Повеќе

Fashion Group со 8 нови брендови во Ист Гејт Мол

Mодниот лидер во нашиот регион ,,FASHION GRОUP” доаѓа во Ист Гејт Мол со сите свои трговски марки ...

Повеќе

ТИНЕКС отвора модерен хипермаркет во East Gate Mall

Повеќе