Новости - East Gate Mall

Новости

Новогодишни и Божиќни Рецепти со Cooking With Branko

Повеќе

ТИНЕКС отвора модерен хипермаркет во East Gate Mall

TINEX го отвора наесен својот прв хипермаркет во склоп на трговски центар, токму во Ист Гејт Мол. TINEX HYPERMARKET ќе биде главниот маркет во трговскиот центар со површина од 2,000 m2.

Повеќе

„Ист Гејт подарок-картичка“

Со „Ист Гејт подарок-картичка“ на East Gate Mall и Комерцијална банка го дарувате идеалниот подарок. Картичките се одличен подарок за секоја пригода – роденден, матура, венчавка, Нова година или кој било друг повод. Со убавиот дизајн на картичката и пакување со можност за лична посвета, подарувате внимание кое остава одличен впечаток.

Повеќе

ГИФТ КАРТИЧКА ОД ИСТ ГЕЈТ МОЛ И КОМЕРЦИЈАЛНА БАНКА

Ви најавуваме картичка за подарување токму пред Новогодишните и Божиќните празници.

Повеќе

Fashion Group со 8 нови брендови во Ист Гејт Мол

Повеќе

Добре дојдовте во East Gate Living: урбано живеење во новото срце на градот

На неформалната средба одржана помеѓу менаџментот на Skopje East Gate и претставници на медиумите беше претставен East Gate Living, новиот модерен концепт на домување.

Повеќе