News - East Gate Mall

News

TUESDAY SPECIALS ВО EAST GATE MALL

Вторник е твој ден! Отсега, па натаму, секој вторник во East Gate Mall е ден на попусти. Остани во тек со најдобрите понуди од селектирани марки и посети нѐ овој и секој нареден вторник за големи изненадувања.

Read More

"EGM talks" - Elena Bubalo

Read More

"EGM talks" - Andrijana Petkovski - Break a leg

Read More

East Gate Mania – Добитници од второто извлекување

Read More

East Gate Mania – Добитници од третото извлекување

Read More

East Gate Mania – Добитници од првото извлекување

Read More

East Gate Mania – Winning Game

Read More

Одбери одличен простор за твојата компанија

Read More

Отворена нова ЗЕГИН аптека во East Gate Mall!️

Read More

HOLYDAY OFFERS IN EAST GATE MALL!

Read More