Локација - East Gate Mall

Информации за трговскиот центар

Ист Гејт Мол е најголемиот трговски центар во регионот кој нуди целодневни активности за посетителите и најпривлечно можно шопинг искуство

Работно време

Отворено од понеделник до недела

Понеделник - Сабота
10:00 - 22:00 часот
Недела
10:00 - 20:00

КАКО ДО Ист Гејт Мол

Лоциран на само 5 минути од центарот на градот, Ист Гејт Мол има одлични врски со сите делови на Скопје и нуди одлични регионални врски со автопатот М4 и меѓународниот аеродром Скопје.

Јавен превоз

2 – Сарај-Автокоманда
2A – Сарај-Автокоманда
50 – Клинички Центар - Хиподром
16 – Пржино - Железара
12 – Сарај-Автокоманда
45 – Транспортен Центар - М.А Ченто

Влезови

01 – Главен влез - ул. Беласица 2
02 – Главен влез на автомобил - Бул. Гоце Делчев
03 – Влез на север автомобил 1
04 – Влез на север автомобил 2
05 – Источен главен влез

Рано отворање

Отворено од понеделник до недела

Супермаркет:
09:00 - 22:00 часот

Ресторани:
08:30 - 01:00 часот

Аптеки:
10:00 - 22:00 часот

Палестра Фитнес Центар:
Понеделник - Петок
06:00 - 22:00
Сабота - Недела
08:00 - 22:00

Локација