Забава - East Gate Mall

Забава во Ист Гејт Мол

Ист Гејт Мол - дестинација за целодневни активности и забава за целото семејство!

Ист Гејт Мол е место кое предизвикува радост и ентузијазам. Место за одлично поминување на времето со семејството, со пријателите или дури и сами.