Дојдете и почувствувајте ја магичната приказна - East Gate Mall
?>

Дојдете и почувствувајте ја магичната приказна

image of the store

East Gate Mall го најавува новогодишниот божикен базар од 16 до 31 декември, кој ќе се реализира под отворено небо на платото на амфитеатарот на трговскиот центар. Богата програма со концерти и музички ѕвезди, украсена магична атмосфера, како и традиционален базар со мирис на цимет, ванила и со различни бои на украси за продажба.