Ejani dhe ndjeni storjen magjike - East Gate Mall
?>

Ejani dhe ndjeni storjen magjike

image of the store

East Gate Mall prezanton pazarin e Vitit të Ri dhe Krishtlindjeve nga data 16-31 dhjetor, i cili do të mbahet nën qiell të hapur në platenë e amfiteatrit të qendrës tregtare. Program i pasur me koncerte dhe yje muzikore, atmosferë magjike e zbukuruar, si dhe pazari tradicional me erën e kanellës, vaniljes dhe dekorimeve me ngjyra të ndryshme për shitje.