Настани - East Gate Mall

Фестивал на чоколадата

Повеќе

Откријте го светот на Штрумфовите во East Gate Mall!

Повеќе

Прв роденден на „Ист гејт мол“!

Повеќе

Работилница за новогодишни декорации

Повеќе

Black Friday во East Gate Mall!

Повеќе

Гледај го Светското првенство на твој терен во EastGateMall

Повеќе

Вкусот на Италија

Повеќе

Страшно добра забава за Halloween

Повеќе

Од 12 до 16 октомври дојдете на Денови на eлектромобили во East Gate Mall!️

Повеќе