Argëtim - East Gate Mall

Argëtim në East Gate Mall

East Gate Mall është destinacion që ofron aktivitete gjatë gjithë ditës për vizitorët dhe përvojën më tërheqëse të blerjeve të mundshme.

East Gate Mall është një vend që ngjall gëzim dhe entuziazëm. Një vend i mrekullueshëm për të kaluar kohë me familjen, miqtë apo edhe vetëm.