Гледај го Светското првенство на твој терен во EastGateMall - East Gate Mall
Назад

Гледај го Светското првенство на твој терен во EastGateMall

image of the store

Годинашното Светско првенство во фудбал – Катар 2022 ќе го следиме и коментираме во живо во East Gate Mall со Спортско радио 90.30 ФМ. Дојдете заедно со вашите најблиски и уживајте во гледањето на фудбалските натпревари. Отворањето на првенството ќе го проследиме со натпреварот Катар – Екватор на 20 ноември (недела) во 17:00 часот и секој ден до 2 декември ќе можете да проследите по еден натпревар во денот. Погледнете ја листата на натпревари и организирајте го вашето доаѓање во East Gate Mall:

ДЕН ВРЕМЕ НАТПРЕВАР
20 НОЕМВРИ / недела 17:00 КАТАР – ЕКВАТОР (отворање)
21 НОЕМВРИ / понеделник 17:00 СЕНЕГАЛ – ХОЛАНДИЈА
22 НОЕМВРИ / вторник 17:00 МЕКСИКО – ПОЛСКА
23 НОЕМВРИ / среда 17:00 ШПАНИЈА – КОСТАРИКА
24 НОЕМВРИ / четврток 20:00 БРАЗИЛ – СРБИЈА
25 НОЕМВРИ / петок 20:00 АНГЛИЈА – САД
26 НОЕМВРИ / сабота 17:00 ФРАНЦИЈА – ДАНСКА
27 НОЕМВРИ / недела 17:00 ХРВАТСКА – КАНАДА
28 НОЕМВРИ / понеделник 17:00 БРАЗИЛ – ШВАЈЦАРИЈА
29 НОЕМВРИ / вторник 20:00 ВЕЛС – АНГЛИЈА
30 НОЕМВРИ / среда 20:00 ПОЛСКА – АРГЕНТИНА
1 ДЕКЕМВРИ / четврток 16:00 ХРВАТСКА – БЕЛГИЈА
2 ДЕКЕМВРИ / петок 20:00 СРБИЈА – ШВАЈЦАРИЈА

Во спортскиот корнер учествувајте во нашиот фудбалски предизвик и добијте супер награди за секој погодок.

Правила за учество:

Со секоја направена сметка повисока од 2.000 денари во трговскиот центар добивате право на едно шутирање во спортскиот корнер. Сметките се за една употреба и со нив може да се учествува еднаш во активноста. Спортскиот корнер за фудбалските ентузијасти ќе биде отворен само додека трае коментирањето со Спортско радио во East Gate Mall. Погледни ја горната табела за точните датуми и време на натпреварите.

Гледај светско на свој терен. Гледај светско во East Gate Mall.

 

Ве очекуваме на убава дружба!