Informacione - East Gate Mall

Informacione për Qendrën Tregtare

East Gate Mall është qendra tregtare më e madhe në rajon që ofron aktivitete gjatë gjithë ditës për vizitorët dhe përvojën më tërheqëse të blerjeve të mundshme.

Dizajni më i avancuar nga studioja arkitekturore e njohur ndërkombëtarisht Yazgan Design krijon një rrëfim të estetikës së jashtëzakonshme shumëdimensionale. East Gate Mall mbulon një sipërfaqe prej 160,000 m2 dhe çdo hapësirë ​​ka karakterin e saj të veçantë, duke krijuar një udhëtim emocionues të mbushur me eksperienca të reja për vizitorët. East Gate Mall ndodhet 5 minuta larg nga qendra e qytetit, pazari është i lidhur në mënyrë perfekte dhe lehtësisht i qasshëm nga autostrada M4 dhe Aeroporti Ndërkombëtar i Shkupit.

ORARI I PUNËS

East Gate Mall është i hapur çdo ditë nga ora 10:00 deri në 22:00

Mëso me shume

SI TË VINI TE NE

Vetëm 5 minuta nga qendra e qytetit, e lidhur me autostradën M4 dhe Aeroportin Ndërkombëtar të Shkupit.

Mëso me shume

PARKIM

Vend parkim të sigurt ne 2 kate me 2000 vende parkimi. Aplikacioni për orientimin e parkimit celular.

Mëso me shume

KONTAKT

Ne jemi këtu për t'iu përgjigjur të gjitha pyetjeve tuaja. Na kontaktoni me email, telefon ose media sociale.

Mëso me shume

APLIKACION CELULAR

Shkarkoni aplikacionin celular East Gate Mall, mësoni më shumë.

Mëso me shume

REKLAMONI ME NE

Promovoni markën tuaj dhe theksoni markën tuaj me East Gate Mall.

Mëso me shume

HAPËSIRA ME QIRA

Hapni dyqanin ose kioskun tuaj në qendrën tregtare më të madhe në rajon.

Mëso me shume

INFORMACION MBI SIGURINË

Duke bashkëpunuar me Asura Group dhe OSA, ne garantojmë sigurinë e të gjithë vizitorëve dhe qiramarrësve tanë në qendër. "Siguria juaj është prioriteti ynë."

Mëso me shume