LEVANT - East Gate Mall

Почетна > Брендови > LEVANT

LEVANT

Отворено секој ден

Спрат:

01

Телефон:

071/222-456

Социјални мрежи:

The Middle Eastern Cuisine – гастрономско искуство во кое ќе уживате!

Од фалафел до шаварма, кујната на Средниот Исток има различни, богати и егзотични вкусови. Прекрасниот Среден Исток се чувствува во секое јадење. Небесно искуство со чувството на задоволство и исполнетост.
Ако порано сте ја пробале кујната на Средниот Исток, тогаш знаете дека е вистинска гозба. Но, доколку планирате да ја пробате оваа кујна, тогаш посетете нѐ во East Gate Mall – “Food Court”, ќе ни биде задоволство да Ве послужиме.