LEVANT - East Gate Mall

Homepage > Marka > LEVANT

LEVANT

Hapur çdo ditë

Kati

01

Kontakto:

071/222-456

Mediat sociale:

The Middle Eastern Cuisine – гастрономско искуство во кое ќе уживате!

Од фалафел до шаварма, кујната на Средниот Исток има различни, богати и егзотични вкусови. Прекрасниот Среден Исток се чувствува во секое јадење. Небесно искуство со чувството на задоволство и исполнетост.
Ако порано сте ја пробале кујната на Средниот Исток, тогаш знаете дека е вистинска гозба. Но, доколку планирате да ја пробате оваа кујна, тогаш посетете нѐ во East Gate Mall – “Food Court”, ќе ни биде задоволство да Ве послужиме.