IQOS - East Gate Mall

Почетна > Брендови > IQOS

IQOS

Отворено секој ден

Спрат:

00

Вебстрана:

https://mk.iqos.com/mk/pocetna

Телефон:

075/342-653

Социјални мрежи:

IQOS претставува подобра алтернатива од пушењето цигари. Основата на “IQOS” e “HeatControl” технологијата со која се осигурува дека тутунот никогаш не гори и дека добивате постојан вкус во текот на целото користење. IQOS овозможува искуство со вистински тутун, а придобивките од користење се многубројни – без чад, без пепел и помалку непријатни мириси.

 

Овој производ не е без ризик, ослободува никотин кој предизвикува зависност. Само за полнолетни.