IQOS - East Gate Mall

Homepage > Marka > IQOS

IQOS

Hapur çdo ditë

Kati

00

Faqe interneti

https://mk.iqos.com/mk/pocetna

Kontakto:

075/342-653

Mediat sociale:

“IQOS” është një alternativë më e mirë për pirjen e duhanit. Baza e “IQOS” është teknologjia “HeatControl” që siguron që duhani të mos digjet kurrë dhe të merrni një shije të qëndrueshme gjatë gjithë përdorimit. IQOS ofron një përvojë të vërtetë të duhanit dhe përfitimet e përdorimit të tij janë të shumta – pa tym, pa hi dhe aroma më pak të pakëndshme.

Ky produkt nuk është pa rrezik, ai çliron nikotinë të varur. Vetëm për të rriturit.