Rezervoni datën për COLORRUN 2023 - East Gate Mall
?>

Rezervoni datën për COLORRUN 2023

image of the store

17.09.2023 (e diel)

 Gara COLORRAN, e cila është kthyer në një traditë për adhuruesit e sportit dhe vrapimit, do të zhvillohet më 17 shtator të vitit 2023.

Kjo garë është e veçantë sepse mund të marrin pjesë edhe profesionistë dhe fillestarë, individë, shoqëri e dhe familje, si dhe fëmijë nga mosha 2 deri 12 vjeç.

Gara do të nisë përballë qendrës tregtare East Gate Mall, në rrugën Bellasica dhe do të vrapohet në rrugë të ndryshme, ndërsa të gjithë vrapuesit do të arrijnë në pikën e finishit në mënyrë maestrale  përmes bulevardit të xhamit të East Gate Mall deri në amfiteatrin ku do të ndahen medaljet.

Këtë vit, COLORRUN 2023 në EAST GATE MALL realizohet në partneritet me shoqatën atletike AK ATOMIC Shkup.

 

Ndiqni rrjetet sociale të East Gate Mall dhe të AK ATOMIC për njoftime tjera dhe më tepër informacione.