Zbritje përfundimtare - East Gate Mall
?>

Zbritje përfundimtare

image of the store

Zbritjet e mira nuk presin gjatë. Prandaj, nxitoni në East Gate Mall dhe shfrytëzoni zbritjet e përfundimtare të markave tuaja të preferuara.
Aksioni zgjat deri më 25 janar.
Ju presim për shoping.

ZARA zbritje sezonale Beosport deri 50% zbritje
MASSIMO DUTTI zbritje sezonale Kicks and Heelz deri 50% zbritje
BERSHKA deri 40% zbritje të prodhimeve të përzgjedhura Extreme Intimo zbritje deri 50%
STRADIVARIUS deri 40% zbritje të prodhimeve të përzgjedhura H&M zbritje deri 60%
PULL&BEAR deri 40% zbritje të prodhimeve të përzgjedhura Office Shoes zbritje deri 40% të disa prodhimeve
ZARA HOME deri 30% zbritje të prodhimeve të përzgjedhura Skechers – zbritje deri 50% të disa prodhimeve
OYSHO deri 30% zbritje të prodhimeve të përzgjedhura Duki Daso zbritje deri 50%
Sinsay deri 50% zbritje Biana Shoes zbritje deri 30%
HOUSE deri 50% zbritje Orsay deri 50% zbritje
Fashion & Friends deri 50% zbritje Kegi Shoe zbritje deri 40%
Mango deri 50% zbritje 5 Centar 20% zbritje për kozmetikë leshi
Hugo deri 50% zbritje LC Waikiki 25% zbritje të disa prodhimeve
Timberland deri 50% zbritje Literatura zbritje deri 50% (10.01.2024)
Springfield deri 50% zbritje Крш zbritje deri 40% të disa prodhimeve
Dan John deri 40% zbritje Carters zbritje deri 30% të disa prodhimeve
XYZ deri 50% zbritje Sport Vision up to 60% discount
Patrizia Pepe deri 50% zbritje BUZZ zbritje deri 40%
Liu Jo deri 50% zbritje Sport Reality zbritje deri 70%
Twinset deri 50% zbritje Under Armour zbritje deri 50%
Yamamay deri 50% zbritje të disa modeleve Nike zbritje deri 40%
Carpisa deri 50% zbritje të disa modeleve City Fashion zbritje deri 40%
Mohito deri 50% zbritje