VENDE PUNE - East Gate Mall

VENDE PUNE

Bëhuni pjesë e ekipit dinamik të East Gate Mall dhe punoni në një nga qendrat tregtare më të mëdha në rajon.

Bashkohuni me ekipin dinamik të East Gate Mall dhe punoni në një nga qendrat më të mëdha në rajon. Së bashku do të krijojmë përvojën më të mirë të mundshme të blerjeve dhe argëtimit.

Bashkangjisni CV-në tuaj (e detyrueshme)

Llojet e lejuara të skedarëve: .pdf, .doc, .docx