“Kartë Dhuratë e East Gate” - East Gate Mall
?>

“Kartë Dhuratë e East Gate”

image of the store

“Kartë Dhuratë e East Gate”

Me “East Gate Gift Card” të East Gate Mall dhe Bankës Komerciale po e jepni dhuratën ideale. Kartat janë një dhuratë e shkëlqyer për çdo rast – ditëlindje, maturë, martesë, Vit të Ri apo çdo rast tjetër. Me dizajnin e bukur të kartës dhe paketimin, me mundësi përkushtimi personal, ju kushtoni vëmendje që lë mbresa të shkëlqyera.

SA ËSHTË VLERA E KARTAVE?

Me vlera prej 1000, 2000, 3000, 4000 dhe 5000 denarë dhe mundësinë për t’u përdorur në shumë pika shitjeje në East Gate Mall, ju mundësoni që të dashurit tuaj të zgjedhin dhuratën e tyre perfekte.

-SI MUND TË MERRET?

“Kartat Dhuratë të East Gate” mund të blihen në filialin më të afërt të Bankës Komerciale. Mjafton të zgjidhni vlerën që dëshironi të jepni – 1.000, 2.000, 3.000, 4.000 ose 5.000 denarë. Kartat i merrni menjëherë edhe pa plotësuar formularë.
Karta Dhurata nuk është e personalizuar, pra nuk ka emër dhe mbiemër dhe mund të përdoret nga personi që e zotëron menjëherë.

NË ÇFARË PERIUDHË KOHORE MUND TË PËRDORËT?

Vlera e kartës mund të përdoret në dyqanet e East Gate Mall që janë pjesë e këtij programi, në një periudhë 6 (gjashtë) mujore nga blerja e saj.
Vlera mund të shpenzohet disa herë, ndërsa pronari mund të kontrollojë statusin e kartës së tij në çdo kohë përmes faqes së internetit të Bakës Komerciale në linkun e mëposhtëm ose në sportelet e Bankës.

 

PËR CILIN ËSHTË?

“Karta Dhuratë e East Gate” është për personat fizik dhe juridik që duan t’u japin karta me vlerë punonjësve të kompanive të tyre. Është një zgjidhje moderne dhe elegante kur kërkoni dhuratën më të përshtatshme për të shprehur dashuri, vëmendje, gëzim, respekt apo kënaqësi.

KU MUND TË PËRDORET?

Pronari i kartës do të mund të zgjedhë dhuratë sipas dëshirës së tij nga markat më të njohura të disponueshme në East Gate Mall për veshje, këpucë, teknologji, kozmetikë, aksesorë. Zgjedhja është e madhe! Shihni listën e dyqaneve në East Gate Mall.

Dyqane në East Gate Mall ku mundeni përdoret karta dhuratë.

 

 

Name Category Floor
Adidas sport 1 kat
Arthur’s këpucë 1 kat
B Watch Orë dhe bizhuteri 1 kat
Babor sallon bukurie -2 floor
Bonatti Moda për burra / gra 1 kat
Bozhinovski orë kat përdhes
Buzz sport 1 kat
Calliope modë për burra / gra / fëmijë 1 kat
Calvin Klein Moda për burra / gra kat përdhes
Car Box autokozmetikë -2 kat
Carpisa модни додатоци kat përdhes
City Fashion Moda për burra / gra kat përdhes
Dan John modës për meshkuj kat përdhes
Destan restorante dhe bare 1 kat
Dioptra optikën 1 kat
DM Drogerie kozmetikë 1 kat
Fashion & Friends Moda për burra / gra kat përdhes
Gant Moda për burra / gra kat përdhes
Hugo modës për meshkuj kat përdhes
Intersport sport 1 kat
iStyle teknologjisë dhe telekomunikacionit kat përdhes
Kares Premium për shtëpi 1 kat
Kiko Milano kozmetikë kat përdhes
Krsh lodra 1 kat
Krusel vegël elektrike -2 kat
L T B Moda për burra / gra 1 kat
L’Occitane kozmetikë kat përdhes
La Familia dhurata për të gjithë -2 kat
Literatura librari 1 kat
Literatura Caffe bar kafeje 1 kat
Liu Jo moda e grave kat përdhes
Lush kozmetikë kat përdhes
Mango modë për burra / gra / fëmijë kat përdhes
Max Optika optikën 1 kat
Motocentar shitja e gomave -2 kat
My Time orë 1 kat
Neptun teknologjisë dhe telekomunikacionit -1 kat
Nike sport 1 kat
Office Shoes këpucë kat përdhes
Okaidi rrobat e fëmijëve 1 kat
Original Marines rrobat e fëmijëve 1 kat
Palestra fitnesi 2 kat
Parfois aksesorë të modës kat përdhes
Patrizia Pepe moda e grave kat përdhes
Polleo Sport sport 1 kat
Prosvetno delo librari / artikuj shkrimi 1 kat
Qunto 1981 Moda për burra / gra 1 kat
Qunto Cigars duhani 1 kat
Sigma aksesorë të modës 1 kat
Sizeer sport 1 kat
Skachers këpucë kat përdhes
Smaragd argjendari kat përdhes
Solis Silver aksesorë të modës kat përdhes
Sport M sport 1 kat
Sport Reality sport 1 kat
Sport Vision sport 1 kat
Springfield Moda për burra / gra kat përdhes
Subra farmaci kat përdhes
Timberland këpucë kat përdhes
Tommy Hilfiger Moda për burra / gra kat përdhes
Tudors modës për meshkuj 1 kat
Twinset moda e grave kat përdhes
Under Armour sport 1 kat
Yamamay moda e grave kat përdhes
Zen Diamond argjendari kat përdhes
Zia aksesorë të modës 1 kat
Chapter 3 aksesorë të modës kat përdhes