Festivali i dashurisë - East Gate Mall
?>

Festivali i dashurisë

image of the store

Eja në festivalin e dashurisë dhe fito dhurata të vlefshme!

Fundjavë dashurie në East Gate Mall me shumë dhurata të vlefshme.

Eja me ne në datat 9, 10 dhe 11 shkurt, sill një partner me vete dhe shijoni së bashku këndin tonë të dashurisë me aromat e verës në dhe çokollata të shijshme.

Përveç një miqësie të madhe me Gocen, Çvaren dhe Eric Fox, të gjithë çiftet e dashuruar do të mund të marrin pjesë në dhuratën tonë të madhe.

Rregullat e lojës janë të thjeshta. Eja me kupon fiskal mbi 1000 denarë, sill gjysmën tënde më të mirë dhe së bashku përgjigjuni 5 pyetjeve që kanë të bëjnë me temën e ngjarjes – dashurinë.

Paraqitu te hostesa ynë me kuponin fiskal të ditës aktuale (me vlerë më shumë se 1000 denarë), përgjigjuni saktë tre ose më shumë pyetjeve dhe hyni në lojë për tre çmimet kryesore Dyson Airwrap multistyler, Iphone 15 dhe PlayStation 5. Pasi t’i përgjigjeni pyetjeve saktë, do të mund të zgjidhni një nga balonat që përmbajnë tre çmimet kryesore.

Përveç tre dhuratave kryesore, në një tullumbace, rastësisht mund të fitoni një dhuratë nga:

ZIA, Fabu, Duki Daso, Collaret, Cosmo, Solis Silver, Literatura, Cinebox, Bellina, Evergreen, Tri, Boft, Nail Express, Fon Cosmetics.

* Mund të marrin pjesë të gjithë çiftet që kanë plotësuar kushtet e mësipërme. Çdo çift mund të luajë kuizin vetëm një herë. Dhurata e fituar nuk mund të shkëmbehet me para në dorë ose të ndërrohet me një tjetër. Në secilin balon ka një dhuratë dhe secila dhurohet.

Programi i Festivalit të Dashurisë

09.02 (e premte) – 20:00 – 22:00 Eric Fox (Antena 5)

10.02 (e shtunë) – 20:00 – 22:00 Chvare (DustyDonats45s)

11.02 (e diel)- 18:00 – 20:00 Goce (DustyDonats45s)