Homepage - East Gate Mall
promotion promotion promotion

Lajme

One Stop Mall

Jemi të ngazëllyer të prezantojmë një aventurë blerjeje si asnjë tjetër, ku gjithçka që ju nevojitet është vetëm disa hapa larg.Thuaj lamtumirë mundimit për të vizituar vende të shumta.

Mëso me shume

INFORMACIONE PËR QENDRËN TREGTARE

East Gate Mall ofron një përvojë unike dhe ekskluzive të blerjeve! Në portofolin tonë kemi më shumë se 220 dyqane që përfaqësojnë më shumë se 350 marka!

East Gate Mall është një
nga qendrat tregtare më
të mëdha në rajon.

Gjendet në një lokacion tërheqës dhe lehtësisht të qasshëm në Shkup në rrugën Belasica nr.2. East Gate Mall ofron blerje dhe argëtim në 160,000 m2. Koncepti dhe dizajni ynë unik do t'ju vjedhin zemrën dhe do t'ju bëjnë të dashuroheni me qendrën e re tregtare!

East Gate Mall ofron një përvojë unike dhe ekskluzive të blerjeve! Në portofolin tonë kemi më shumë se 220 dyqane që përfaqësojnë më shumë se 350 marka!

Promocionet

Shih më tepër

Promocionet

HIDHINI NJË SY PROMOCIONEVE TONA MË TË FUNDIT DHE SHIJONI PËRVOJËN TUAJ TË BLERJEVE.

Ne ju ofrojmë përzgjedhjen më të mirë të modës, argëtimit dhe gastronomisë.

EKSPLORO HARTËN INTERAKTIVE

Njihuni me qendrën tregtare East Gate Mall.

Argëtim dhe pazar në 160.000 m2 vetëm për ju dhe të dashurit tuaj! Koncept unik dhe dizajn botëror!

Lexoni lajmet më të fundit të East Gate Mall dhe të gjitha njoftimet e rëndësishme të markave. Jini të informuar në çdo kohë.

ZINI RADHËN PËR ZBRITJE NË EAST GATE MALL!

Mëso me shume