LOJË SHPËRBLYESE EAST GATE MANIA - East Gate Mall
?>

LOJË SHPËRBLYESE EAST GATE MANIA

image of the store

NGA NJË KORRIKU DERI NË SHTATOR EDHE KËTË VERË EAST GATE MALL JU SHPËRBLEN!

MERRNI PJESË NË LOJËN SHPËRBLYESE ME ÇDO KUPON FISKAL NË VLERË PREJ MBI 3.000 DENARË,

DËRGONI MESAZH SMS NË 149 914 ME NUMRIN E KUPONIT FISKAL DHE KOHËN KUR ËSHTË LËSHUAR

DHE BËHUNI FITUES I MUNDSHËM I NJË VAUÇERI ME VLERË PREJ 30.000 DENARË NGA NEPTUNI, RESERVED, FASHION GROUP, MAGNETIK, SPORT VISION, SPORT M OSE BEOSPORT.

ÇDO TË HËNE NË ORA 12 BËJMË TËRHEQJEN E FITUESIT TË VAUÇERIT, NDËRSA MË 2 SHTATOR BËHET TËRHEQJA E FITUESVE KRYESORË TË

TELEVIZOR LG

DYSON HAIRSTYLE

DHE ÇMIMI KRYESOR ËSHTË UDHËTIMI NË DISNEYLAND.

EAST GATE MALL

SEPSE QENDRA JE TI.

Shikoni rregullat e lojës shpërblyese

EAST GATE MANIA Fituesit Nr. 1