Одржливост, љубов кон природата и уникатен дизајн - East Gate Mall
Назад

Одржливост, љубов кон природата и уникатен дизајн

image of the store

Одржливост, љубов кон природата и уникатен дизајн.

Вака некако е родена Anekke Nature Shodo, капсулна колекција направена со 80% рециклиран материјал, и 100% љубов кон планетата.

Деталите се инспирирани од „кинцуги“ – јапонска уметност на „поправка на нешто скршено“ со нагласување на неговите скршеници, за да се создаде нешто ново, поубаво од оригиналот.

Создадено како уникатно уметничко дело, насликано во 360º. Нема две исти!

Достапна во продавницата на House of Samsonite.