Ѝ посакуваме добредојде на новата Валентино Гаравани рачна чанта од телешка кожа со VLogo. - East Gate Mall
Назад

Ѝ посакуваме добредојде на новата Валентино Гаравани рачна чанта од телешка кожа со VLogo.

image of the store

За елегантна вечер и нежен изглед, ви ја препорачуваме оваа женствена чанта која може да ја комбинирате и за дневните како и за вечерните излегувања. Дојдете и погледнете ги новите колекции на чанти во нашата продавница.

Се гледаме на 00 спрат во East Gate Mall.