I dëshirojmë mirëseardhje çantës së re të dorës Valentino Garavani nga lëkura e viçit me VLogo. - East Gate Mall
Kthehu

I dëshirojmë mirëseardhje çantës së re të dorës Valentino Garavani nga lëkura e viçit me VLogo.

image of the store

Për mbrëmje elegante dhe pamje delikate, ju rekomandojmë këtë çantë femërore që mund ta kombinoni si për daljet e ditës ashtu edhe në mbrëmje. Ejani dhe shikoni koleksionet e reja të çantave në dyqanin tonë.

Shihemi në katin 00 në East Gate Mall.