Cashback të dyfishtë në kartën NLB haPPy në periudhën deri më 31 tetor me të gjitha blerjet në East Gate Mall! - East Gate Mall
?>

Cashback të dyfishtë në kartën NLB haPPy në periudhën deri më 31 tetor me të gjitha blerjet në East Gate Mall!

image of the store

Për çdo pagesë të bërë me kartën NLB haPPy në dyqanet në East Gate Mall, të gjithë përdoruesit e kësaj karte do të gëzojnë përfitimin e kthimit të dyfishtë të parave, pra do të kursejnë dyfishin e parave gjatë çdo blerjeje.

Që nga hapja e tij, East Gate Mall ka sjellë markat më të mira të modës, bukurisë dhe teknologjisë dhe ka vendosur standarde të larta për cilësinë. Lista mbresëlënëse e dyqaneve dhe shërbimeve po rritet vazhdimisht, kështu që nuk është çudi që ajo është qendra tregtare me vlerësimin më të lartë në anketat e kënaqësisë së klientëve.
Karta haPPy mund të përdoret në më shumë se 220 dyqane në East Gate Mall që përfaqësojnë më shumë se 350 marka në një sipërfaqe prej 160,000 m2.

Rrjeti partner i kartës haPPy numëron mbi 300 tregtarë dhe mbi 1000 lokacione të shitjeve të markave kryesore tregtare në Republikën e Maqedonisë.Nuk keni ende një kartë haPPy?
Mos humbisni aplikimin në filialet e NLB Bankës ose dyqanet e Neptunit!