Zara - East Gate Mall

Почетна > Брендови > Zara

Zara

Отворено секој ден

Спрат:

00

Вебстрана:

https://www.zara.com/mk/en/

Телефон:

02/5123-712

Телефон:

02/5124-600

Социјални мрежи:

Зара е една од најголемите меѓународни модни компании. Припаѓа на Inditex, една од најголемите дистрибутивни групи во светот.

Клиентот е срцето на нашиот уникатен бизнис модел, кој вклучува дизајн, производство, дистрибуција и продажба преку нашата широка малопродажна мрежа.

За повеќе информации, посетете ја веб-страницата на Групацијата Inditex: www.inditex.com