Zara - East Gate Mall

Homepage > Marka > Zara

Zara

Hapur çdo ditë

Kati

00

Faqe interneti

https://www.zara.com/mk/en/

Kontakto:

02/5123-712

Kontakto:

02/5124-600

Mediat sociale:

“Zara është një nga kompanitë më të mëdha ndërkombëtare të modës, i përket Inditex, një prej grupeve më të mëdha të shpërndarjes në botë.

Klienti është në qendër të modelit tonë unik të biznesit, i cili përfshin dizajnin, prodhimin, shpërndarjen dhe shitjet përmes rrjetit tonë të gjerë të shitjes me pakicë.

Për më shumë informacione, ju lutemi vizitoni faqen e internetit të Inditex Group: www.inditex.com “