Yamamay - East Gate Mall

Почетна > Брендови > Yamamay

Yamamay

Отворено секој ден

Спрат:

00

Вебстрана:

https://magnetik.mk/yamamay

Телефон:

075/341-573

Социјални мрежи:

Yamamay е основан во 2001 година по идеја на Gianluigi Cimmino. Yamamay е водечки трговец со една марка во модната индустрија за долна облека и облека за плажа. Асортиманот на производи се фокусира на долна облека, долна облека, плажа, ноќна облека, трикотажа и козметика со мрежа од 603 продавници, од кои 455 во Италија и 148 во странство. Нашата мисија е „да влеземе во срцето на секоја жена Јамамај“ со тоа што ќе ја направиме продавницата емотивна и привлечна средина, паралелен свет каде потрошувачот може целосно да извлече корист од одличниот квалитет/цена на нашите производи. Нашиот успех гарантира успех за нашите франшизи: преовладувањето на брендот создава вредност за сите вклучени комерцијални партнери, инспирирајќи интензивно чувство на припадност и овозможува силата на групата и брендот да се соопштат на јавноста и на конкурентите.