Uni Banka - East Gate Mall

Почетна > Брендови > Uni Banka

Uni Banka

Отворено секој ден

Спрат:

01

Вебстрана:

https://unibank.mk/mk

Телефон:

02/3136-179

Телефон:

02/3133-762

Телефон:

072/242-174

Телефон:

02/3105-779

Социјални мрежи:

Нашата визија е да бидеме константно лидери во иновации на пазарот, следејќи ги светските/европските банкарски трендови и нивното имплементирање на домашниот пазар, на тој начин нудејќи им поволности и екстра бенефити на своите клиенти.