Uni Banka - East Gate Mall

Homepage > Marka > Uni Banka

Uni Banka

Hapur çdo ditë

Kati

01

Faqe interneti

https://unibank.mk/mk

Kontakto:

02/3136-179

Kontakto:

02/3133-762

Kontakto:

072/242-174

Kontakto:

02/3105-779

Mediat sociale:

Нашата визија е да бидеме константно лидери во иновации на пазарот, следејќи ги светските/европските банкарски трендови и нивното имплементирање на домашниот пазар, на тој начин нудејќи им поволности и екстра бенефити на своите клиенти.