Quick&Fresh - East Gate Mall

Почетна > Брендови > Quick&Fresh

Quick&Fresh

Отворено секој ден

Спрат:

-01

Социјални мрежи:

Quick&Fresh ја отвора својата втората локација како нов, екосвесен и економичен сервис за хемиско чистење. Во нашата основа посветено ги вложуваме потребната технологијата, опрема и машини, но и достапни репроматеријали, како и обезбедување соодветен сервис. Нашите вработени поминаа обуки и усовршувања по светски стандарди, со тимови кои оваа проблематика ја работат на најпрофесионален начин.