Plaset Doner - East Gate Mall

Почетна > Брендови > Plaset Doner

Plaset Doner

Отворено секој ден

Спрат:

01

Телефон:

075/345-603

Социјални мрежи:

Не вашето стандардно место за плескавица, Пласет Донер е познат по својот вкусен донер направен со свежо јагнешко и пилешко месо. Вкусните хамбургери и помфрит се ваш совршен придружник, погодни за сите времиња од денот – и ноќта.