Plaset Doner - East Gate Mall

Homepage > Marka > Plaset Doner

Plaset Doner

Hapur çdo ditë

Kati

01

Kontakto:

075/345-603

Mediat sociale:

“Nuk është vendi juaj standard i burgerëve?! Placette Donner është i njohur për donerin e shijshëm të bërë me mish qengji dhe pulë të freskët.
Burgerët e shijshëm dhe patatet e skuqura janë shoqëruesi juaj i përsosur, i përshtatshëm për çdo kohë të ditës – dhe natës.