Patrizia Pepe - East Gate Mall

Почетна > Брендови > Patrizia Pepe

Patrizia Pepe

Отворено секој ден

Спрат:

00

Телефон:

075/341-574

Страста на Патриција Бамби (креативен директор) во комбинација со претприемачкиот дух на Клаудио Ореа (претседател), кулминираше со создавањето на Патриција Пепе. Фиренца, 1993. Името „Пепе“ веднаш беше идентификувано со непослушна сензуалност, направена од контрасти и спротивности. Од овој момент, жените сега можеа да се препознаат себеси во бренд кој беспрекорно ја комбинира секојдневната практичност со гламурот за сите тие важни моменти, од утро до вечер, благодарение на двојната разновидност на колекцијата и сечењето силуети. Се оживува нова идеја за жена, нашата жена: сензуална, непочитувана, храбра и самосвесна. Свесна за сопственото тело, таа се стреми кон холистичка визија за благосостојба. Иронично и урбано, таа сака да експериментира. Таа мавта со силен, независен дух и е идеалист. За кратко време, Патриција Пепе се покажа способна да создаде иконски облеки со неоспорна оригиналност, препознатливи и ценети со текот на годините.