Patrizia Pepe - East Gate Mall

Homepage > Marka > Patrizia Pepe

Patrizia Pepe

Hapur çdo ditë

Kati

00

Kontakto:

075/341-574

Pasioni i Patrizia Bambi (Drejtores Kreative) i kombinuar me shpirtin sipërmarrës të Claudio Orrea (President), arriti kulmin në krijimin e Patrizia Pepe. Firence, 1993. Emri “Pepe” u identifikua menjëherë me një sensualitet të padëgjueshëm, të përbërë nga kontraste dhe pikëpamje të kundërta. Që nga ky moment, gratë mund ta njohin veten në një markë e cila kombinon në mënyrë të përsosur praktikën e përditshme me magjepsjen për të gjitha ato momente të rëndësishme, nga mëngjesi në mbrëmje, falë shkathtësisë së dyfishtë të koleksionit dhe siluetave prerëse. Një ide e re për një grua, gruaja jonë, vihet në jetë: sensuale, e padëgjueshme, e guximshme dhe e vetëdijshme. E ndërgjegjshme për trupin e saj, ajo ndjek një vizion holistik të mirëqenies. Ironike dhe urbane, asaj i pëlqen të eksperimentojë. Ajo ka një shpirt të fortë, të pavarur dhe është idealiste. Në një kohë të shkurtër, Patrizia Pepe u tregua e aftë për të krijuar veshje ikonike me origjinalitet të padiskutueshëm, të njohura dhe të vlerësuara ndër vite.