Ozdilek - East Gate Mall

Почетна > Брендови > Ozdilek

Ozdilek

Отворено секој ден

Спрат:

-01

Телефон:

070/696-129

Социјални мрежи:

Оздилек е добро познат бренд од Турција за домашен текстил за спални, кујни и бањи. Тој е меѓу првите 10 во светот и првиот во Европа за производство на крпи и постелнина поради капацитетот и квалитетот на производството. Dzdilek се рангира на првите 6 места во светот и 1 место во Европа во однос на производството на крпи – бањарки со својот квалитет и производствен капацитет што се изведуваат во објектите интегрирани со целосно модерна технологија и автоматизација. Производството се одвива на целосно интегриран начин од сурово соединение до трето предиво, од предиво до ткаење и од бојадисување до производство во производство на Оздилек објекти. “Dzdilek”, која годишно инвестира во развојот на технологијата поради визијата на компанијата и чувството за квалитет, стана една од светските компании кои произведуваат квалитетна крпа – бањарка и нејзиниот бренд го призна целиот сектор.
Удобност и квалитет.