New Yorker - East Gate Mall

Почетна > Брендови > New Yorker

New Yorker

Отворено секој ден

Спрат:

00

Вебстрана:

https://www.newyorker.fashion

Телефон:

02/3166-061

Социјални мрежи:

ЊУЈОРКАН- Облечете се за моментот!
Со над 1.150 продавници во 46 земји, NEW YORKER е една од водечките компании кај младите
моден бизнис. Нејзиниот асортиман на производи се состои од сопствени брендови FSBN, FB SISTER (спортски и
улична облека), AMISU и SMOG (лежерна и вечерна облека), ЦЕНЗУРИРАНА (долна облека и костими за капење) и
широк асортиман на АКСЕСОРИ.
Облечете се за моментот. – Секој момент е единствен. Исто како и секој изглед. NEW YORKER го има вистинскиот стил
за секој момент. Сакаме да создаваме искуства и да ги охрабруваме нашите клиенти да бидат свои. До
бидете реални, да експериментирате и повторно да се измислувате себеси. Ние правиме мода за вистински моменти.
ЊУЈОРКЕР се залага за мода речиси 50 години. Мода која ви овозможува да се изразите
на нови начини, креирајте нов изглед и потопете се во нови светови. Ние правиме мода за сите кои
сака да се реконструира секој ден.
Најдете повеќе информации на www.newyorker.fashion