New Yorker - East Gate Mall

Homepage > Marka > New Yorker

New Yorker

Hapur çdo ditë

Kati

00

Faqe interneti

https://www.newyorker.fashion

Kontakto:

02/3166-061

Mediat sociale:

“NEW JORKER- Vishu për momentin!
Me mbi 1,150 dyqane në 46 vende, NEW YORKER është një nga kompanitë lider në biznesin e modës së re. Gama e produkteve të saj përbëhet nga markat e veta FSBN, FB SISTER (veshje sportive dhe rrugësh), AMISU dhe SMOG (veshje të rastësishme dhe mbrëmje), CENSURA (të brendshme dhe rroba banje) dhe një gamë e gjerë AKSESORËSH.
Vishuni për momentin. – Çdo moment është unik. Ashtu si çdo pamje. NEW YORKER ka stilin e duhur për çdo moment. Ne duam të krijojmë përvoja dhe të inkurajojmë klientët tanë të jenë vetvetja për të qenë real, të eksperimentojnë dhe të rishpikin veten vazhdimisht. Ne bëjmë modë për momente reale.
NEW YORKER ka mbështetur modën për gati 50 vjet. Modë që ju lejon të shprehni veten në mënyra të reja, të krijoni pamje të reja dhe të zhyteni në botë të reja. Ne bëjmë modë për të gjithë ata që
dëshirojnë të rishpik veten çdo ditë.
Gjeni më shumë informacione në www.newyorker.fashion”