Max Optika - East Gate Mall

Почетна > Брендови > Max Optika

Max Optika

Отворено секој ден

Спрат:

01

Вебстрана:

https://www.maxoptika.mk/

Телефон:

072/221-511

Социјални мрежи:

Max Optika, уште од 2008 година е еден од најголемите трговски ланци на оптики во регионот на Балкан, со 25 оптики во Албанија и 6 во Косово.
Max Optika е сертифициран продавач на најпознатите интернационални брендови
како “Gucci”, “Chopard”, “Tom Ford”, “Versace”, “Dolce & Gabbana”, “Ray Ban” и многу други.
Дел од портофолиото Max Optika се брендовите “Hoya” и “Essilor”, лидери во индустријата за оптички леќи за вид.